Forside  
  Formål  
  De Gamles By  
  ByOasen lige nu  
  ByNaturpark  
  ByBondegård  
  ByNaturværksted  
  Sansehaver  
   
   
  Om ByOasen  
  Kontakt  
  Samarbejde  
  Dokumenter  
  English  
     
     
     
  ByOasen
Agenda 21 Grøn Nørrebro
Blegdamsvej 4b
2200 København N
35 30 19 24
mail@byoasen.dk
 
 
Velkommen til ByOasen hjemmeside   Nyheder
ByOasen er et projekt, som vil skabe en bynaturpark med bybondegård,
naturværksted og sansehaver i De Gamles By på Nørrebro
 
Oktober 2008

Kommer senere

 

De Gamles By er en 50.000 m2 stor park på Indre nørrebro, som ligger rundt om og ind imellem en række bygninger med plejehjem, daginstitutioner og kontorer. Parken er åben for offentligheden, men bruges meget lidt.

De Gamles By har gennem flere år haft får om sommeren, og vil gerne stille areal til rådighed for flere dyr og mere natur, der gør parken attraktiv for børn og voksne fra kvarteret.

'ByOasen' er navnet på et projekt, der er igangsat af Agenda 21 Grøn Nørrebro, efter opfordring fra Teknisk Afdeling i De Gamles By.

ByOaseprojektet er igang med at søge finansiering til at udvikle parken i De Gamles By, for at skabe en oase i storbyen, hvor børn, unge, voksne og gamle fra kvarteret inviteres til at deltage i udvikling og drift af ByOasens mange delelementer. Har du lyst til at hjælpe med at bygge hegn eller passe dyr og planter, eller har du en 'grøn' ide, som kan realiseres i De Gamles By, så kontakt os.

Dokumenter:
ByOasen Vision.pdf
Vision fra 2007 lang udgave.pdf
 
 
En efterårsdag i De Gamles By. Kun få kender denne fredelige park på Indre Nørrebro, og kun få ved, at der er får om sommeren. Visionen er, at der skal komme mange flere dyr i De Gamles By